Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Showder Klub képes leírás - Humor.tlap.hu
részletek »

Showder Klub - Humor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: humor.tlap.hu » Showder Klub
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bízza ránk a műsorszervezést, ha igazán vicces programra vágyik!

Bízza ránk a műsorszervezést, ha igazán vicces programra vágyik!

A Stand Up Futár Műsoriroda számtalan, országos hírnévvel rendelkező előadóval áll kapcsolatban, akik a színpadról, a Rádiókabaré műsorából vagy a televízióból is ismertek. A műsorszervezés során figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit, céges rendezvényekre akár a vállalat tevékenységéhez igazított produkció is rendelhető. Ha szeretné, hogy rendezvénye jó hangulatban teljen, egy humorista, parodista vagy stand up komikus felkérése a legjobb ötlet. Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!A Stand Up Futár Műsoriroda a műsorszervezés egy speciális szegmensére, a nevetésre specializálódott. Az általunk közvetített előadóművészek között található humorista, parodista és stand up komikus. Humoristáink neves, országosan is ismertek előadók. Hívjon minket, és házhoz szállítjuk a jókedvet!

RTL Klub - Showder Klub

RTL Klub - Showder Klub

A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Nyugat-Európában is népszerű eme humorformátum, az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, vagyis ország legtehetségesebb fiatal humoristáival. Az amerikai stand up egyik legnagyobb karriert befutott alakja maga Jay Leno, aki a Tonight Show házigazdájaként nap mit nap nézők millióit nevetteti. Hazánkban az ugyancsak nagy népszerűségnek örvendő Esti Showder nevezhető a műfaj zászlóshajójának. A Fábry Sándor által immár 10 éve törtetlen sikerrel vezetett showműsor első fél órája hajaz a legjobban a klasszikus stand-up műfajra. A monológban közéleti kérdésekkel, saját élményakből merít a showman, de a bulvár sztárokat sem kíméli, olykor-olykor egy-két csípősebb megjegyzés is belefér.A Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait : Búcsúszentlászló oroszlánját: Bödőcs Tibort, A T-mobile ingyen reklám emberét: Kovács András Pétert (KAP), a tinilányok bálványát: Kiss Ádámot, a debreceni poén partizánt Hadházi Lászlót és persze a többieket: Beliczai Balázst, Dombóvári Istvánt, Kőhalmi Zoltánt, Aranyosi Pétert, Szupkay Viktort, Benk Dénest, Trabarnát és Csenki Attillát.

Showder Klub fellépői

Showder Klub fellépői

A Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait : Búcsúszentlászló oroszlánját: Bödőcs Tibort, A T-mobile ingyen reklám emberét: Kovács András Pétert (KAP), a tinilányok bálványát: Kiss Ádámot, a debreceni poén partizánt Hadházi Lászlót és persze a többieket: Beliczai Balázst, Dombóvári Istvánt, Kőhalmi Zoltánt, Aranyosi Pétert, Szupkay Viktort, Benk Dénest, Trabarnát és Csenki Attilát.

Showder Klub legjobb részei

Showder Klub legjobb részei

A Showder Klub eddigi legjobb részeit, jeleneteit tekintheted meg. - Az előadó és a közönség között rendkívül szoros kapcsolat van. A nézők elvárása az, hogy a humorista folyamatosan megnevettesse őket. Ha ez nem sikerül, akkor előfordulhat, hogy a közönség bekiabálásokkal cukkolni kezdi az előadót (angolul ez a heckling). A jó komikus ilyenkor képes váltani és a saját javára fordítani a bekiabálásokat, így lépve tovább a hullámvölgyön, és újból megnevettetni a közönséget. A műfaj leginkább az angolszász országokban népszerű, de az utóbbi években Magyarországon is egyre nagyobb érdeklődés van iránta. A stand-up comedy kifejezésnek egyébkén nincsen elfogadott magyar megfelelője. Többen a dumaszínház vagy a színpadi komédia kifejezést használják. Fábry Sándor megpróbálta elterjeszteni saját ötletét, az "állj ki és mondd" szókapcsolatot, de eddig kevés sikerrel járt.

Showder Klub részek

Showder Klub részek

A Showder Klub számos részét tekinthetitek meg, teljes hosszában. - A stand-up comedy gyökerei a vásárokban, varietékben és cirkuszokban fellépő viccmesélő figurákra és bohócokra vezethető vissza, majd a 19. század vége felé kezdett kialakulni erősebben a műfaj az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Humoristák, írók álltak elő monológokkal, így például Mark Twain is elismert és kedvelt előadó volt. A következő nagyobb lépés a műfaj történetében a rádió megjelenése és aranykora jelentette. Ekkor lett rendkívül népszerű például Bob Hope, Fred Allen vagy Frank Fay. Ők mind a varieték világából érkeztek. A varieték kihalásával a műfaj jellemző helyszíne az éjszakai bárok és klubok lettek. Az ötvenes-hatvanas években megjelent a faji kérdés mint humorforrás, és egyre több lett a szexuális témájú tréfa. Ebben az időben let népszerű például Woody Allen is. Az 1960-s évek második felében több fekete humorista is már vegyes közönség előtt lépett fel és lett népszerű. Phyllis Diller személyében megjelent az első széles körben ismert női előadó is.

Showder Klub részek - Videa

Showder Klub részek - Videa

A legjobb Showder Klub részek, jelenetek a Videán - A stand-up comedy egy olyan szórakoztató műfaj, amelyben a humorista egyedül, leggyakrabban kellékek nélkül, közvetlenül a közönséghez szólva adja elő műsorát. Az előadó rendszerint gyors tempóban rövid, humoros történeteket mesél el, illetve vicceket vagy ún. egysoros poénokat mond el. A hallott, innen-onnan összeszedett vagy saját maga által kitalált sztorikat ismerőseire-rokonaira vonatkoztatja (egy barátom például) vagy épp magát helyezi ezekbe, mivel a személyes élmény egyes szám első személyben jobban átadható. A stand-up comedy előadásokat leggyakrabban úgynevezett comedy clubokban, bárokban, felsőoktatási intézményekben és színházakban adják elő, bár a helyszínre semmilyen megkötés nincsen.

Stand up Comedy

Stand up Comedy

Showderklub fellépések a legnépszerűbb humoristáktól: Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor és még sokan mások. Rendszeresen frissülő gyűjtemény, melyben Villám Géza telefonbetyárkodásai és a fiatal tehetségek mellett régi motorosok is megtalálhatóak: Fábry, Hofi és Maksa klasszikus kabaréi szórakoztatják az ide látogatókat.

Szép Bence humorista

Szép Bence humorista

Dumaszínházi humorista, aki többször fellépett a Rádiókabaréban, a Magyar Televízió különböző műsoraiban, a szilveszteri adásokban, a TV2-n, a Frizbiben, kabarékban, talk show-kban. A Kabaré Kommandó egyik alapítója, a humorista blog írója, a Stand Up Brigád oszlopos tagja: Szép Bence stand up comedy humorista.

több száz videó - Showder klub

több száz videó - Showder klub

Több száz videó a Showder klubról - Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra. - A stand-up comedy egy olyan szórakoztató műfaj, amelyben a humorista egyedül, leggyakrabban kellékek nélkül, közvetlenül a közönséghez szólva adja elő műsorát. Az előadó rendszerint gyors tempóban rövid, humoros történeteket mesél el, illetve vicceket vagy ún. egysoros poénokat mond el. A hallott, innen-onnan összeszedett vagy saját maga által kitalált sztorikat ismerőseire-rokonaira vonatkoztatja (egy barátom például) vagy épp magát helyezi ezekbe, mivel a személyes élmény egyes szám első személyben jobban átadható. A stand-up comedy előadásokat leggyakrabban úgynevezett comedy clubokban, bárokban, felsőoktatási intézményekben és színházakban adják elő, bár a helyszínre semmilyen megkötés nincsen.

Hirdetés
youtube - Showder Klub

youtube - Showder Klub

A legjobb Showder Klub jelenetek, részek, évadok a youtube-n - A stand-up comedy gyökerei a vásárokban, varietékben és cirkuszokban fellépő viccmesélő figurákra és bohócokra vezethető vissza, majd a 19. század vége felé kezdett kialakulni erősebben a műfaj az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Humoristák, írók álltak elő monológokkal, így például Mark Twain is elismert és kedvelt előadó volt. A következő nagyobb lépés a műfaj történetében a rádió megjelenése és aranykora jelentette. Ekkor lett rendkívül népszerű például Bob Hope, Fred Allen vagy Frank Fay. Ők mind a varieték világából érkeztek. A varieték kihalásával a műfaj jellemző helyszíne az éjszakai bárok és klubok lettek. Az ötvenes-hatvanas években megjelent a faji kérdés mint humorforrás, és egyre több lett a szexuális témájú tréfa. Ebben az időben let népszerű például Woody Allen is. Az 1960-s évek második felében több fekete humorista is már vegyes közönség előtt lépett fel és lett népszerű. Phyllis Diller személyében megjelent az első széles körben ismert női előadó is.

Tuti menü