Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Humor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Humor képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: humor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 125 db
1 perc

1 perc

Mindig szeretted volna tudni, hogy állna egy rövid vagy éppen egy vörös haj, de nem voltál elég bátor? - Unod a régit? Új munkahelyre, új pozícióra, új kihívásokra vágysz...? Gyere és nézz körül több mint 11 000 állásajánlatunk között! Egy helyen - közel 1000 - 1200 cég ajánlata között válogathatsz kedved szerint - akár 5 féle szűrési szempontot kombinálva! Eredményes álláskeresést!

@gi vicclapja

@gi vicclapja

Rövid vicces történetek - Mottó: Ha hallgattál volna, okosnak hittünk volna... De sebaj, úgy is letörlöm, ha túl léped a határt. Ehhez minden jogot fenntartok !!!

A felhőtlen kacaj szigete

A felhőtlen kacaj szigete

A boldogság sebesség nélküli álomvilág... - Humoros oldal alábbi témákban: emberek, humor, viccek, kutya, humoros, cica, rajzok, fuck, cicik, balesetek, arcok, fallosz, vagina, videók, képek, állatok, fotók, reklámok, vicces videók, autók, járművek, érdekes, humoros képek, nők, férfiak, nevetséges, testfestés, humoros hírdetések, felnőtt képek - lol fun pic video joke humour funny

A legjobb autós viccek

A legjobb autós viccek

A legjobb autós viccek. -Hallom Köszméte úr, hogy a lánya autón ment nászútra! -Igen. -Na, és kapott már hírt róluk? -Kétszer is. Egyszer a mentőktől, egyszer a rendőrségtől.

A történelem balekjai

A történelem balekjai

A történelem balekjai azok az emberek akik olyan döntéseket voltak képesek hozni, melyek megváltoztatták a történelem alakulását, emberi sorsokat írtak át, tömegeket emeltek fel vagy éppen döntöttek nyomorba. Érdekes lesz olvasni, hogy sok esetben egyes emberek gyarlósága, önzése, vagy butasága hogyan képes rossz döntésre bírni őket. De találhatsz itt történeteket egyszerű emberekről is, akik azt hitték sosem keveredhetnek semmilyen galibába, hiszen semmi különöset nem csinálnak - és mégis filmekbe illő kalandokba keverednek. Jó szórakozást!

Agyhalál

Agyhalál

Elvont és fárasztó viccek gyűjteménye. Rendőr viccek, szőke nős viccek, Jean viccek, roma viccek és még sok más témakörönként válogatott vicc.

Angol vicces idézetek

Angol vicces idézetek

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Anyádat

Anyádat

Humoros képek és videók, illetve szavazások az internetről beszerzett legjobb anyagokból. Az oldal közvetlen kapcsolatba van a Facebookkal, ahol számos alkalmazást is lehet találni. Oldalunk folyamatosan frissül napi sok tucatnyi új posztal. A felhasználók is feltölthetnek képeket és videókat. Az oldalnak van Twitteres, Google -os oldala is, ahol bárki megoszthat bármit. Megéri csatlakozni hozzánk. Csak annyit kell tennie hogy lájkolja az oldalunkat és élete megváltozik!

Beugró

Beugró

Az M1 Beugró című műsorának oldala. Egy műsor, amelyben négy színész négy székkel bármit megold. Szituációs szórakoztató játék.Felkészültek? Mert mi nem!

Hirdetés
Beugró - Index Fórum

Beugró - Index Fórum

Beugró val kapcsolatos Fórum az indexen. Hírek, sport, politika, technika, index, kultúra, tudomány, bulvár, index.hu

Beugró hírek - [origo]

Beugró hírek - [origo]

A beugró társulattal tagjaival és a műsorral kapcsolatos legfrissebb hírek. - Hányattatatott sorsú műsor a Beugró, hiszen előbb a TV2-nek nem kellett, majd az MTV vette át, de itt sem marad tovább. A műsor, amit nem ciki szeretni, információink szerint a Cool tévére kerülhet - ha megegyeznek.

Beugró legjobb részei

Beugró legjobb részei

A beugró eddigi legjobb részei, jelenetei. - Nevetséges, vicces videók - röhögős, nevetős, gurgulázós. - magyar videómegosztó oldal - Videa.hu

Beugró részek - MTV videótár

Beugró részek - MTV videótár

Beugró szórakoztató műsor eddigi részei. - Egy műsor, amelyben négy színész négy székkel bármit megold. Szituációs szórakoztató játék.

Biglol I vicces képek

Biglol I vicces képek

A biglol humorportál az egyik legszínesebb weblap a magyarországi humor palettán. A mindig friss tartalommal jelentkező lap, különféle humoros képregényeket, vicces képeket, poénos videókat vonultat fel. Ezekből több, mint 4500 bejegyzés található. Minden vicc és poén kedvelő látogató megfogja magának találni a magának való tartalmat, hiszen a kategória nézetben kiválaszthatja a mémeket, vagy akár a épp a vicces gifeket ha valakinek épp ahhoz van kedve. Várunk sok szeretettel minden humor, vicc és poén kedvelő látogatót.

Bízza ránk a műsorszervezést, ha igazán vicces programra vágyik!

Bízza ránk a műsorszervezést, ha igazán vicces programra vágyik!

A Stand Up Futár Műsoriroda számtalan, országos hírnévvel rendelkező előadóval áll kapcsolatban, akik a színpadról, a Rádiókabaré műsorából vagy a televízióból is ismertek. A műsorszervezés során figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit, céges rendezvényekre akár a vállalat tevékenységéhez igazított produkció is rendelhető. Ha szeretné, hogy rendezvénye jó hangulatban teljen, egy humorista, parodista vagy stand up komikus felkérése a legjobb ötlet. Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!A Stand Up Futár Műsoriroda a műsorszervezés egy speciális szegmensére, a nevetésre specializálódott. Az általunk közvetített előadóművészek között található humorista, parodista és stand up komikus. Humoristáink neves, országosan is ismertek előadók. Hívjon minket, és házhoz szállítjuk a jókedvet!

Blogfater - blog

Blogfater - blog

Humörözön ami messze nem mind vicc: -Üdvözöljük utasainkat a SriLanka-i Airlines London-Colombo járatán, immár másodszor. A tegnapi apró ütközés után alapos vizsgálatot végeztünk és a pilóta felszállásra késznek találta a gépet. Van kérdésük?-Kérem, hiányzik a szárnyvég!-Kedves utasunk! Az apróság, az nem olyan fontos, csakis aerodinamikai szempontból volt oda szerelve, kisebb a zajhatás. A füldugók kiosztásra kerülnek rövidesen.-Kisasszony! Én úgy látom, hiányzik az egyik motor is! -Lám! Kedves utasunk csak kritizálni tud! Javaslatot tenni bizony nem! Ez nem az előrevivő közösségi ember jellemképe, de nem ám! Ami hiányzik, az egy Jet hajtómű, ám az Airbus úgy van tervezve, hogy egy hajtóművel is könnyedén le tud szállni. -Kisasszony! Fel is kellene!

Cool Poén-Humorportál

Cool Poén-Humorportál

A legjobb viccek, vicces videók, naponta frissitve!:) Ha unatkozol itt megtalálod a számodra megfelelő kikapcsolódást, gyere és olvass cool vicceket, nézz annál cool-abb videókat, szórakozz jól és érezd jól magad. Ha netán tudsz te is egy jó viccet vagy akár videót, küld be és közzétesszük a TE neveddel, hogy mindenki lássa te küldted be.

Tuti menü