Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Humoros SMS képes leírás - Humor.tlap.hu
részletek »

Humoros SMS - Humor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: humor.tlap.hu » Humoros SMS
Keresés
Találatok száma - 8 db
Angol vicces idézetek

Angol vicces idézetek

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Humoros, vicces SMS-ek!!!

Humoros, vicces SMS-ek!!!

Nem is gondolnánk időnként milyen jól esik egy kis gondoskodás... Egy kis vicc. Egy humoros SMS. Könnyen szebbé teheted egy kis üzenettel barátod, barátnőd , szüleid, ismerőseid napját. Hát ne késlekedj! nézd meg oldalunk most! Ha van egy jó vicc a tarsolyodban. Ne habozz küld el az apacuka91@alexamai.hu címre és ha elég jó kirakjuk. !Figyelem: A nagyon jó (és interneten nem fellelhető) viccekért jutalom jár! Ne habozz! Inkább nevess vagy nevettess! Egy weboldal amely humoros vicces SMS-eket gyűjt össze. Ha szeretnél egy jót nevetni akkor nézd meg az oldalt. De SMS-nek is tökéletesek a szövegek mert tényleg rövidek! A viccek 9 oldalon vannak elhelyezve hogy áttekinthető legyen. Remélem neked is elnyeri tetszésedet az oldal. És legalább egy jó ízűt nevetsz.

Ingyenes SMS üzenetek

Ingyenes SMS üzenetek

Ingyensms.eu - Ingyen SMS küldés - Free SMS messaging - Reggel nem tudok enni, mert Rád gondolok, délben nem tudok enni, mert Rád gondolok, este nem tudok aludni, mert éhes vagyok. -Akarod velem? Na gyere! Várj, mindjárt beleülök! Lökd egészen! Oh! Gyorsabban! Most jó! Teljesen szédülök! Ahhhh! Mikor hintázunk újra? -Hiszel abban, hogy "szerelem első látásra" vagy elsétáljak előtted még egyszer? -Kívánlak, és kellesz nekem! Ágyba akarlak húzni, és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. Szeret téged a TE influenzád. -A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevaló, de csak egy valami tesz igazán részeggé... TE!

Kecske fészek humorportál

Kecske fészek humorportál

George W Bush nevében köszönjük,hogy az elöző sms-vel aktivizálta és elinditotta Moszkva felé nukleáris tölteteinket. - Ez az üzenet jókedvet és boldogságot okoz. Már az olvasás pillanatában rád tör egy kellemes boldog érzés, de csak annál jelentkezik, akire az irásnál gondoltam!

SMS Fail

SMS Fail

Humoros SMS-párbeszédeket tartalmazó oldal (vicces beszólások, lebukások, félre küldött üzenetek, butaságok, stb). Az üzenetek a már jól ismert iPhone sms-platformos formában jelennek meg a lapon. A látogatók elkészíthetik (begépeléssel) saját üzeneteiket is, hogy megoszthassák poénos élményeiket a többiekkel is. A bejegyzéseket természetesen - amennyiben szükséges - moderáljuk, és eltávolítjuk a nem megfelelő tartalmakat. Ezért a beküldéshez e-mail cím megadása kötelező (mely blokkolásra is kerülhet). A blogra érve mindig a legutóbb feltöltött bejegyzések fogadják a olvasókat.

SMS vicc

SMS vicc

Vicces smsek gyűjteménye található az oldalon. - A Magyar Sakk Szövetség örömmel tudatja önnel, hogy személyében megtalálta kabalafiguráját! Na persze nem a világos királyt, hanem a sötét parasztot... !!! -A mi kis bolygónkon ebben a pillanatban 150 mill ember eszik 50 mill iszik 25 mill alszik 10mill baszik és csak egy olyan hülye van aki ezt az SMS-t olvassa!!! -Már az izgalomban vagyok, mikor hozzám érsz, élvezem, ahogy meztelen tesdemet simogatod, várok minden veled történő percet, soha nem akarok másik törölközőt! -Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek. A csupasz testemen akartalak érezni. Aztán végül nélküled kellet elaludnom. Hol voltál te kurva pizsama? -A női nem négy csodája: nedvesnek lenni fürdés nélkül, vérzni vágás nélkül, tejet adni fűzabálás nélkül, hülyeségeket pofázni kérdezés nélkül..

Vicces sms-ek

Vicces sms-ek

Idióta, versek, szerelmes, beugratós SMS szövegeket találsz az oldalon. - 1. Gyakkorlunk matekot? téged meg engem összeadnánk, ruháinkat levonnák, lábainkat eloszthatnánk, és mi sokszorozódhatnánk! 2. Szívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban, olyan vagy nekem, mint egy édes virág! Többet érsz nekem, mint az egész világ! 3. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget. 4. Ha a csókok esőcseppek, tengert küldök neked. Ha az ölelések falevelek, erdőt küldök. Ha a szerelem örök, az örökkévalóságot küldöm neked. 5. Mikor szívünk először összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod az ajkamra égett, Én már akkor úgy éreztem, meghalok Érted. 6. A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevalló...de csak egy valami tesz igazán részeggé...TE! 7. Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged!:) 8. Nem kell a csók, nem kell a szerelem, csak arra kérlek bocsáss meg nekem!

Vicces szerelmes SMS

Vicces szerelmes SMS

Vicces és Pajzán sms-ek, szerelmes sms, Szép szerelmes SMS, szerelmes sms-ek, sms ek, szerelmes smsek, versek sms, vicces szerelmes sms, rövid, sms, szép szerelmes sms, hu, szerelmes idézetek sms, sms jó, sms k, szerelmes versek sms ek, szerelmi sms

Tuti menü