Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Humor magazinok képes leírás - Humor.tlap.hu
részletek »

Humor magazinok - Humor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: humor.tlap.hu » Humor magazinok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Anyádat

Anyádat

Humoros képek és videók, illetve szavazások az internetről beszerzett legjobb anyagokból. Az oldal közvetlen kapcsolatba van a Facebookkal, ahol számos alkalmazást is lehet találni. Oldalunk folyamatosan frissül napi sok tucatnyi új posztal. A felhasználók is feltölthetnek képeket és videókat. Az oldalnak van Twitteres, Google -os oldala is, ahol bárki megoszthat bármit. Megéri csatlakozni hozzánk. Csak annyit kell tennie hogy lájkolja az oldalunkat és élete megváltozik!

Gumicsizma

Gumicsizma

Vicces, humoros képek és videók. Vicces programok, flashjátékok és viccek gyűjteménye. Az amerikai, az orosz meg a magyar arról beszélgetnek, melyik hogy tartja meg a szolgálati titkokat.- Én a feleségemmel szomszédos irodában dolgozom. Én nem tudom ő mit csinál, de nem is érdekel, ő nem tudja, én mit csinálok, de nem is érdekli. - így az amerikai.- Én a feleségemmel szomszédos íróasztalnál dolgozom. Én nem tudom ő mit csinál, de nem is érdekel, ő nem tudja, én mit csinálok, de nem is érdekli. - mondja az orosz.A magyar csak legyint:- Én egyedül dolgozom az irodában. Fogalmam nincs, mit csinálok, de nem is érdekel.

Hócipő

Hócipő

Hócipő - szatirikus kéthetilap - A Farkasházy Tivadar-féle szatirikus kéthetilap fénye az utóbbi években kissé megkopott, humora egyoldalú lett. A fotó összeállítások azonban még így is szórakoztatók tudnak lenni, ráadásul ismerjük el: a Hócipőben publikálta először Dizájn centerét Fábry Sándor.

Hot Dog - Humor magazin

Hot Dog - Humor magazin

Humoros magazin, vicces videókkal, képekkel, jelenetekkel. Csevegj a legmenőbb magyar chat-en. MSN szerű működés, szuper emoticonok, animált smiley-k, háttérképek, avatárok. Ha úgy érzed van bármilyen olyan vicces tartalom amit nem szabad kihagyni és késztetést érzel rá ezt megoszd velünk akkor azt ITT megteheted. :D Ha bekerül a magazinba neved ott szerepel majd mint beküldő.

Humor magazin

Humor magazin

Humoros, vicces, poénos magazin. - Ha van olyan vicced vagy történeted, amit szívesen megosztanál másokkal, akkor küldd el a HUMOR.hu csapatának! Viszont kérünk, hogy mielőtt elküldöd győződj meg róla, hogy nem szerepel-e már az adatbázisunkba.

Humormagazin.hu

Humormagazin.hu

A Humormagazin oldalon szexi karikatúrák mellett lejárt szavatosságú anyós- és cigányviccek olvashatók, meg letölthetők a webről gyűjtött vicces videók.

Kretén

Kretén

Intelligens humormagazin - A más félkegyelmű humormagazin oldala. Az intelligens hülyeség. A szájt egyébként inkább blog, a magazin tartalma nem olvasható. Más azonban igen. Igen, feliratkozom a Kretén hírlevelére, így időről-időre egy csomó baromságot fogok kapni e-mailben, és az jó lesz nekem. Tökre.

Legjobb viccek

Legjobb viccek

A legjobb viccek kategorizált gyűjteménye. Több mint 10.000 vicc, vicces kép, vicces videó... Mi nem bújunk a Like gomb mögé! Ha van egy jó poénja, egy vicces képe, töltse fel azt oldalunkra, vagy készítsen saját demotivációs posztert, memét beépített szerkesztő programunk segítségével. Ez az oldal az olyan embereknek íródott, akik szeretik, és értik is a vicceket, ?nem kicsit, nagyon?? :) Reméljük mindenki örömét leli a tartalomban, és talál valamit ami felvidítja. Mi hiszünk abban, hogy a humornak gyógyító ereje van!

Liked

Liked

Az internet legkedveltebb cikkei, legfantasztikusabb képei, videói és minden, amit Ti magatok megosztotok a világgal, amiről úgy érzitek, érdemes beszélni! Az oldalt csak és kizárólag Ti, látogatók fejlesztitek, éppen ezért pedig garantált, hogy csak olyan cikkek és videók fogadnak majd bennetek, amik valóban érdekelnek titeket. Az internet legkedveltebb cikkei, legfantasztikusabb képei, videói és minden, amit Ti magatok megosztotok a világgal, amiről úgy érzitek, érdemes beszélni!Az internet legkedveltebb cikkei, legfantasztikusabb képei, videói és minden, amit Ti magatok megosztotok a világgal, amiről úgy érzitek, érdemes beszélni!Az internet legkedveltebb cikkei, legfantasztikusabb képei, videói és minden, amit Ti magatok megosztotok a világgal, amiről úgy érzitek, érdemes beszélni!Az internet legkedveltebb cikkei, legfantasztikusabb képei, videói és minden, amit Ti magatok megosztotok a világgal, amiről úgy érzitek, érdemes beszélni!

Hirdetés
LOL

LOL

A boldogság sebesség nélküli álomvilág... - Humoros oldal alábbi témákban: emberek, humor, viccek, kutya, humoros, cica, rajzok, fuck, cicik, balesetek, arcok, fallosz, vagina, videók, képek, állatok, fotók, reklámok, vicces videók, autók, járművek, érdekes, humoros képek, nők, férfiak, nevetséges, testfestés, humoros hírdetések, felnőtt képek - lol fun pic video joke humour funny

Puncs

Puncs

A karikatúra olyan humoros vagy gúnyos célú képi ábrázolás, főként rajz vagy lenyomat, amely egy ember jellegzetes vonásait vagy valamilyen jelenetet szándékosan túlzó módon, torzítva mutat be. Célja az ártatlan szórakoztatáson kívül lehet a kinevettetés, fenyegetés, figyelmeztetés és bírálat. Gyakran megbélyegzi az emberi gyarlóságokat vagy valamilyen társadalmi, politikai stb. jelenség sötét oldalát.

RFL - Humor

RFL - Humor

felnőtt online szórakoztató portál, Variációk üzenetrögzítőre., Az egérke - egy undorító történet, Chatszex, milyen kínos szituációkba keveredtek részegen, gyermekéért aggódó szülő szóbeli kalandja a mobilszolgáltatóval.

Vicc

Vicc

Vicces,mulatságos vicces magazin. - Egy férfi fürdőszobájában 5 tárgy található: fogkefe, borotvahab, borotva, szappan, és egy törölköző a Termal-hotelből. A női fürdőszobában található tárgyak száma átlagosan 437. Egy férfi ezen tárgyak legtöbbjét fel sem ismeri.

Vicc.Zug.

Vicc.Zug.

Egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és bepillantottunk egy kis üzletbe. Öt percet sem voltunk bent! Mikor jöttünk kifelé láttuk ám, hogy egy közterületfelügyelő írja vadul a büntetőcédulát. Már éppen rakta volna bele a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és én szépen úriemberesen megszólítottam:

Tuti menü