Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Humor blogok képes leírás - Humor.tlap.hu
részletek »

Humor blogok - Humor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: humor.tlap.hu » Humor blogok
Keresés
Találatok száma - 25 db
A történelem balekjai

A történelem balekjai

A történelem balekjai azok az emberek akik olyan döntéseket voltak képesek hozni, melyek megváltoztatták a történelem alakulását, emberi sorsokat írtak át, tömegeket emeltek fel vagy éppen döntöttek nyomorba. Érdekes lesz olvasni, hogy sok esetben egyes emberek gyarlósága, önzése, vagy butasága hogyan képes rossz döntésre bírni őket. De találhatsz itt történeteket egyszerű emberekről is, akik azt hitték sosem keveredhetnek semmilyen galibába, hiszen semmi különöset nem csinálnak - és mégis filmekbe illő kalandokba keverednek. Jó szórakozást!

Biglol I vicces képek

Biglol I vicces képek

A biglol humorportál az egyik legszínesebb weblap a magyarországi humor palettán. A mindig friss tartalommal jelentkező lap, különféle humoros képregényeket, vicces képeket, poénos videókat vonultat fel. Ezekből több, mint 4500 bejegyzés található. Minden vicc és poén kedvelő látogató megfogja magának találni a magának való tartalmat, hiszen a kategória nézetben kiválaszthatja a mémeket, vagy akár a épp a vicces gifeket ha valakinek épp ahhoz van kedve. Várunk sok szeretettel minden humor, vicc és poén kedvelő látogatót.

Blogfater - blog

Blogfater - blog

Humörözön ami messze nem mind vicc: -Üdvözöljük utasainkat a SriLanka-i Airlines London-Colombo járatán, immár másodszor. A tegnapi apró ütközés után alapos vizsgálatot végeztünk és a pilóta felszállásra késznek találta a gépet. Van kérdésük?-Kérem, hiányzik a szárnyvég!-Kedves utasunk! Az apróság, az nem olyan fontos, csakis aerodinamikai szempontból volt oda szerelve, kisebb a zajhatás. A füldugók kiosztásra kerülnek rövidesen.-Kisasszony! Én úgy látom, hiányzik az egyik motor is! -Lám! Kedves utasunk csak kritizálni tud! Javaslatot tenni bizony nem! Ez nem az előrevivő közösségi ember jellemképe, de nem ám! Ami hiányzik, az egy Jet hajtómű, ám az Airbus úgy van tervezve, hogy egy hajtóművel is könnyedén le tud szállni. -Kisasszony! Fel is kellene!

Demotivátor.hu

Demotivátor.hu

Motiváló, és de motiváló képek naponta. Szórakoztató, elgondolkodtató, szarkasztikus, ironikus, humoros és még sokféle poszter egy helyen. Készíts saját posztert, és figyeld, hogy lesz népszerű. Ha úgy gondolod, jobb képeket csinálsz, mint mások, nevezz egy versenyre, és kiderül. Kellemes időtöltést kívánunk.

Én aztán tudom

Én aztán tudom

Az enaztantudom.blog.hu egy szórakoztató napi blog szerepét hívatott ellátni. A blog olvasói könnyedén nevethetnek egyet ha akarnak, ha nem. A blogon egy teljesen új megközelítésből ismerkedhetünk meg állatokkal, foglalkozásokkal vagy akár híres történelmi személyiségekkel, úgy hogy, azt a tankönyvekben nem lehet.

Fantázianevek, címek

Fantázianevek, címek

Honlapunkon azzal foglalkozunk, hogy mennyire jó és találó egy cég elnevezése, vagy fantázianeve. Fejtegetéseink során sok érdekességre bukkanhatunk. A magyar nyelv sokszínűsége akarva akaratlan rengeteg félreértésre, tréfálkozásra ad okot. Kétértelmű szavainkkal játszadozva sok jelentést, magyarázatot fűzhetünk egy név mellé. Ezért is kell körültekintőnek lennünk, hogy megfelelő nevet válasszunk. Bejegyzéseinkből meggyőződhetnek, állításunk valódiságáról, sőt Önök is számtalan példát hozhatnak fel!

Fun Universe

Fun Universe

A weboldalon rengeteg vicces kép, szöveg, illetve videó található meg. Az anyagok kategóriákra van osztva, és lehetőség van az anyagokat értékelésük szerint sorrendbe állítani, így rögtön a legjobb vicceket olvashatod. Látogasd a weboldalt naponta, mivel a tartalom naponta frissül, nagyjából 10-20 új bejegyzéssel, továbbá bármikor beküldhetsz általad készített anyagokat is. Reméljük elnyeri tetszésedet a weboldal, ha tetszik a weboldalunk, lájkold facebook oldalunkat, és ajánld ismerőseidnek is.

HumOrgy

HumOrgy

HumOrgy - Amit kaptam, találtam... és jónak találtam... - A munkahelyemen az egyik kolléganőmet, Gabit kitüntették. Az igazgató egy kisebb ünnepséget rendezett neki, felhívta a közeli cukrászdát, hogy rendeljen egy tortát. A cukrász azt mondta: - Két dolgot kérdeznék: a Gabi az nő-e vagy férfi, és hogy milyen szöveg legyen a tortára írva. - Azt írják rá, hogy "Gratulálunk!", - felelte az igazgató - ja, és Gabi egy nő. Másnap megérkezett egy szép rózsaszín torta, és az volt ráírva: "Gratulálunk! Gabi egy nő!"

Humorista Blog

Humorista Blog

A Humorista Blog a Showder Klub humoristái mellett bemutatja azokat a tehetséges stand up fellépőket is, akik kevésbé vannak a reflektorfényben, ám a színpadon vérbeli humoristaként szórakoztatják a közönséget. Információk, érdekességek stand up comedy fellépők és humoristák videóinak, történeteinek bemutatásával.

Hirdetés
Idióta kacatok

Idióta kacatok

Idióta kacatok és tech, minden mennyiségben! - Lehetetlen, használhatatlan tárgyak képes gyűjtemény. Itt mindent megtalálsz amire biztosan nem lesz szükséged.

Izé

Izé

Izé.hu - humoros, szórakoztató, meghökkentő képek. - A Pápua Új Guineában található Bosavi-hegy valaha működő vulkán volt, utoljára körülbelül kétszázezer évvel ezelőtt tört ki. Az ország déli felföldjein található hegy olyan terület, ahol nem laknak emberek, és hossz idők óta ideálisak a viszonyok a gazdag biodiverzitás kialakulásához. Ide indultak expedícióra brit, amerikai, hawaii és pápua új-guineai tudósok többek között az Oxfordi Egyetem, a BBC és a Smithsonian Természettudományi Múzeum megbízásából.

Kockagolyó - Vicces képek

Kockagolyó - Vicces képek

A kockagolyó nem egy egyszerű humorblog, hanem inkább szórakoztató portál. Igyekszünk sokféle témában helytállni, ezért oldalunkon számos kategória közül lehet válogatni. Humoros kategórián belül vicces képeket, képregényeket gyűjtünk össze. Emellett rendszeresen teszünk közzé nagyobb gif (mozgókép) gyűjteményeket is. Természetesen a jó öreg szöveges viccek sem maradnak le a listáról. Nálunk nincs napi szinten 30 bejegyzés, hiszen mi a mennyiség helyett a minőségre törekszünk. Ha kedvet kaptál egy kis nevetéshez, akkor nézz be hozzánk, és érezd jól magad!

Lájkold a hülyeséget

Lájkold a hülyeséget

Itt mindent megtalálsz amit lájkolni érdemes: Vicces képek,videók,párbeszédek,viccek,fail,mon ológok,idézetek és még rengeteg más. Lájkolj minket a facebookon is ,hogy minden nap legyen mit lájkolnod. Mosolyt csalunk az arcodra! Küldj be nekünk saját lájkolnivalót is,hogy többezren lájkolhassák! Lájkra fel!

Lila Kutyák

Lila Kutyák

Néha primitív, néha fennkölt ötletek önirónikus bemutatása és marketingje művészi igényességű grafikákkal pólón, puzzle-n, hűtőmágnesen. Ajánljuk mindenkinek aki szeretne némi lilaságot csempészni a szürke hétköznapokba. Időnként érdemes lemenni kutyába, mégha másnap fáj is. Ha nem veszel semmit, olvass, nézz, hallgass, röhögj - és szólj be!

Majmok Bolygója

Majmok Bolygója

Self promo - Ebben a blogban olyan profil képeket és videókat teszünk közszemlére, amiket érdemesnek találunk arra, hogy megosszunk veletek. Egy két gyöngyszemet elnézve, rájössz: nem is vagyunk olyan messze a Majmok Bolygója utópiájától. A SELF PROMO határtalan! Minden amit akarsz: Rút. Pózer. Anyád. Family.

Miért éppen így/Alaszka?

Miért éppen így/Alaszka?

Alaszkás napunk lesz ma, ugyanis Olman szép nagy gyűjteményét élvezhetitek egész nap a Miért éppen Alaszka? sorozatból (Northern Exposure). Ha valaki lemaradt volna róla korábban, ő küldte a Roswell-félrefordítások anyagait is. Szépen kategorizálva küldte Olman a félrefordításokat; ebben az első posztban a "valódi lejterjakabok" és az "apróságok" lesznek; délelőtt jönnek még az "ételnevek", délután a "szójátékok", majd a nap végén a "filmes utalások" és kiejtési kérdések.

MiVanMi?

MiVanMi?

MiVanMi? Kikapcsolódnál? Unatkozol? Nevetni szeretnél? Látogass el hozzánk, regisztrálj, szólj be, nevess és nézz nagyokat! Szórakoztató, humoros portál mindenkinek! Mit találsz itt, mi? Vicceket, humoros, vicces, poénos videókat, képeket. Frissítés van, mi? Persze, naponta. Láttál valami jót, és beküldenéd? Itt megteheted!

Tuti menü